Werk voor projectmanagers

Ikdoeprojecten helpt je bij het vinden van een baan of opdracht. We zijn zeker geen bemiddelingsbureau, maar brengen de advertenties van het web handig voor jou bij elkaar op 1 pagina. Dat scheelt jou zoeken.

Opdrachten

Als je als zelfstandige op zoek bent naar een opdracht als projectmanager, projectleider of programmamanager, kan je op de subpagina 'Opdrachten' passende opdrachten vinden. Deze informatie wordt is gefilterd op deze rollen. Door te klikken op de opdracht van je interesse kom je uit op de site van de aanbieder voor meer informatie.

 

Vacatures

Als je op zoek bent naar een nieuwe functie als projectmanager, projectleider of programmamanager, kan je op de subpagina 'Vacatures' deze functies vinden. Deze informatie wordt automatisch ververst en is gefilterd op deze rollen. In de blokken (widgets) op de pagina 'Vacatures' kan je zien waar die baan wordt aangeboden (Volkskrant, Intermediair, Nationale Vacaturebank, Monsterboard, etc.). Door te klikken op de functie van je interesse kom je uit op de site van de aanbieder voor meer informatie.

Tools voor projecten
Video's

  • Video's toevoegen
  • Alles weergeven

Contact

Voor vragen, opmerkingen of suggesties: info@ikdoeprojecten.nl

Remco Reitsma,
Communitymanager

© 2024   Gemaakt door Remco Reitsma.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden